Karkkilan kirjaston palvelut ja tilat näkyväksi
Vuoden 2018 AVI-hanke   (Hanke on saanut rahoitusta)

Karkkilan kaupunginkirjasto
Valtatie 26
Sirkka Ylander
sirkka.ylander@karkkila.fi

Karkkilan kirjastoon hankitaan infotaulut, jotka korvaavat suurimmaksi osaksi paperitiedotuksen ilmoitustauluilla. Tavoitteena on saada käyttöön uusi, kustannustehokkaampi tapa tuoda kirjaston tuottamat palvelut ja tapahtumat näkyviin kirjastotilassa ja kaupungilla. Lisäksi sisällöntuottajina voi toimia myös kaupungin muut toimijat tai kirjaston asiakkaat.

Tehdään tapahtumissa kyselyä, mistä asiakas on saanut tiedon tapahtumasta. Kirjataan ylös palautteet uudesta toimintamallista ja arvioidaan niiden perusteella uuden tavan vaikuttavuutta.

Kirjasto hankkii kaksi infotaulua, joista toinen on sisäkäytössä kirjastossa ja toiselle etsitään sijoituspaikka kaupungilta sopivasta ikkunasta. Infotauluille tuotetaan jatkossa kaikki tiedotteet ja luovutaan pääsääntöisesti paperisten tiedotteiden levityksestä. Tällä säästetään kirjastolaisten aikaa muuhun työhön. Hanke toteutetaan vuosien 2018 ja 2019 aikana. Hankkeessa kartoitetaan sopivat laitteistot ja hankitaan ne. Etsitään yhteistyötaho, jonka ikkunaan kaupungille voidaan sijoittaa toinen laite. Asennetaan laitteet ja koulutetaan henkilökunta käyttämään uutta järjestelmää. Tiedotuksesta myös tehdään suunnitelmallisempaa ja kattavampaa.

19/11/2017
19/11/2017