Kauhajoki 150 vuotta : kulttuuria kaikille, kylille ja keskustaan
Vuoden 2018 AVI-hanke   (Hanke on saanut rahoitusta)

Kauhajoen kaupunginkirjasto
Maj-Lis Korhonen
maj-lis.korhonen@kauhajoki.fi

Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa juhistamme Kauhajoen kaupungin juhlavuotta. Kutsumme mukaan Päntäneen kirjaston, koulut, nuorisotoimen, kyläyhdistykset sekä muita yhdistyksiä, vanhustoiminnassa mukana olevia järjestöjä. Juhlaa vietämme kirjastossa, Päntäneen kirjastossa sekä kirjastoautossa kylillä kiertäen.

Tilaisuuksiin osallistujien lukumäärien ja lainauslukujen seuranta

* Paikallisten taiteilijoiden esittelyä sekä nuorten taidetapahtuma , esim. taidenäyttely ja työpaja. * Kyläilta Kirjastossa" : Yläkoulun 9. luokan oppilaiden kotiseutuaiheinen tutkielma ja näyttely "Minun Kauhajokeni".  Innostajaksi pyydämme nuorten kirjailijan omalta seudulta. Kyläillat kirjastossa, järjestämme kuljetuksen eri kyliltä eri iltoina pääkirjastoon, jossa esillä kirjaston monipuolinen kulttuurianti sekä mahdollisuudet palvella kuntalaisia. * Kulttuuripaneeli "Hallintoaukion Hyde Park" avoin kaikelle kansalle: kutsutaan päättäjiä vastaamaan paikan päällä esitettyihin ja ennalta kerättyihin kysymyksiin. * Kotiseudun kirjailija sekä muusikko kyläilemään kirjastoon. * Satutunnit kirjastoautossa * Nukketeatteria kirjastossa * Nuorten viikot kirjastossa, esillä paikalliset nuorille tarkoitetut yhdistykset sekä huipentumana Yökirjasto * Päntäneen kirjastoon kulttuuri-ilta ja kirjailijavieras * Jorma Uotinen tanssii, laulaa ja runoilee Kauhajoen maailmankartalle   * Kauhajokinen vanhan ajan joulu - tapahtuma kirjastossa. * Karaokea ja yhteislaulua kirjastossa.

15/10/2018
31/12/2019