Kirjaston palvelut ja käyttö tutuksi videon avulla
Vuoden 2013 AVI-hanke   (Ei saanut rahoitusta)

Kiuruveden kaupunginkirjasto
Lähteentie 10 A
kiuruvesi.kirjasto@kiuruvesi.fi
FI-Kirve
Marja Siponen-Nurkkala
marja.siponen-nurkkala@kiuruvesi.fi

Projektin tarkoituksena on markkinoida kirjastoa tuoreella tavalla eri kohderyhmille (mm. lapset, seniorit ja nuoret aikuiset), ja tuoda kirjaston palvelut kuntalaisten tietoisuuteen. Projektilla pyritään myös edistämään sivistyksellistä tasa-arvoa ja syrjäytymistä.

Toteutus:

Palkataan projektityöntekijäksi media-assistentti, jonka tehtävänä on suunnitella erilaisia videokokonaisuuksia, joiden avulla kirjastotoimintoja markkinoidaan ja tehdään näkyväksi. Suunnitelmat hyväksytetään kirjastonjohtajalla, jonka jälkeen videot kuvataan kirjaston henkilökunnan ja asiakkaiden avulla. Lopuksi projektityöntekijä editoi videot valmiiksi, ja julkaisee videot internetissä, sekä kirjaston omilla infotauluilla ym. Projektin kestoksi on arvioitu noin 3kk, jonka mukaan projektityöntekijän palkkakustannukset on laskettu. Omarahoitusosuus sisältää henkilöstön palkkakustannukset projektin ajalta.

01/04/2013
31/12/2013