Kopiointi-, tulostus- ja skannausmahdollisuudet ajan tasalle
Vuoden 2012 AVI-hanke   (Ei saanut rahoitusta)

Karjalohjan kunnankirjasto
Keskustie 88
kirjasto@karjalohja.fi
FI-Karja
Essi Isola
essi.isola@karjalohja.fi

Karjalohjan kunnankirjasto tarjoaa kunnan ainoana kirjastotoimipisteenä paikkakunnan kirjastopalvelut. Kirjastopalveluihin sisältyy luonnollisesti ja keskeisesti mahdollisuus kopiointiin, tulostamiseen ja skannaukseen. Karjalohjan kirjastossa on tällä hetkellä kopiointikäytössä pieni monitoimilaite, jota ei kaapeloinnin puuttuessa ole kytketty verkkoon ja jolla on mahdollista kopioida ainoastaan A4-kokoon asti. Asiakaskäytössä olevalla tulostimella saa vain mustavalkoisia tulosteita. A3-kokoisten kopioiden ottaminen ei ole siis nykyisin mahdollista, ei myöskään väritulostus.

Tarkoituksena olisi hankkia asiakaskäyttöön uusi verkkoon kytketty kopiokone sekä väritulostin. Uudella kopiokoneella olisi mahdollista esimerkiksi skannata sähköpostiin sekä ottaa A3-kokoisia kopioita. Nykyinen kopiointikäytössä oleva monitoimilaite tulisi henkilökunnan käyttöön, koska tällä hetkellä myös henkilökunnalla on käytössään ainoastaan mustavalkotulostin. Esimerkiksi tapahtumailmoitusten ja kirjaston erilaisten materiaalien laatimiseen ja tulostamiseen nykyinen monitoimilaite sopisi hyvin.

Kirjastopalveluiden tarjoamisen samantasoisuuden toteutumiseksi olisi välttämätöntä, että Karjalohjan kirjastossa olisi asiakaskäytössä ajantasainen kopiokone sekä väritulostin.

Kustannusarvio:
kopiokone 1900 €
väritulostin 400 €
Yhteensä 2300 €

Hanke on tarkoitus toteuttaa vuoden 2012 aikana.

Atk ajan tasalle -hanke uusien tietokoneiden hankkimiseen, Karjalohjan kunnankirjasto, 2010

31/12/2011
30/12/2012