Kulkulupa Kaarinan kirjastoissa ja Kaarinan kansalaisopiston työhuoneilla
Vuoden 2014 AVI-hanke   (Ei saanut rahoitusta)

Kaarinan kaupunginkirjasto
PL 50 Oskarinaukio 5
20781
kirjasto@kaarina.fi
Fi-Kaari-Li
Merja Hyppönen
merja.hypponen@kaarina.fi

Hankkeen tavoitteena on järjestää eri toimijoiden kanssa avointa taidetoimintaa Kaarinassa ja liittää hanke Turun Kulkulupa-tapahtumaan. Kaarinan kulkulupa avaa yleisölle taiteilijoiden työhuoneita, kansalaisopiston työpajoja ja järjestää kirjastoissa taidetoimintaa yhtenä viikonloppuna syyskuussa 2014. Tarkoituksena on tavoittaa uusia asiakasryhmiä, lisätä yhteisöllisyyttä ja lisätä eri toimialojen välistä yhteistyötä monialaisen taiteen tekemisen avulla.

Kansalaisopiston Kuvanveistopajalla on pronssivalunäytös ja Innopajalla on avoin työnäytös. Kudontapajalla on avoimet ovet ja käsityökirjanäyttely, Kaarinan Vaparissa järjestetään Savisoitintyöpaja ja samaan yhteyteen kirjasto järjestää perinnesoitinrakentamisen aineistoesittelyn. Kaarinan pääkirjastossa on Noitarumpu-työnäytös ja Runokioski, Littoisten kirjastossa on 2-päiväinen Riimukoruverstas ja avoin Öljymaalaustyöpaja. Piikkiön kirjastossa on Hopeakorutyöpaja ja korukirjojen aineistoesittely. Yksittäiset taiteilijat avaavat halutessaan työtiloja yleisölle. Kaarina-Teatteri esittää lyhyitä pätkiä tuotannostaan.

Kaarinan kansalaisopisto, Leeni Metsälä

Kotimäen koulu, Katariina Kavantola

Kaarinan kulttuuripalvelut, Mikko Nortela

Kaarina-Teatteri

Kaarinan taideyhdistys

Taiteen edistämiskeskus, Lounais-Suomen Aluetoimisto

01/09/2014
31/12/2014

Perustelumuistio myöntöperusteista vuonna 2014.