Löytöretkiä kulttuuriin ja tieteeseen: uusia alkuja
Vuoden 2018 AVI-hanke

Riihimäen kaupunginkirjasto
Kauppakatu 16, PL 197
Olli Setälä
0197584680
olli.setala@riihimaki.fi

Järjestetään kirjailija- ja asiantuntijavierailuita sekä yleisötapahtumia, joilla tuetaan harrastustoimintaa ja elinikäistä oppimista sekä luodaan pohjaa aktiiviselle kansalaisuudelle. Teemat 2 ja 3.

Kirjailijavierailujen määrä, kirjailijavierailuihin osallistuneiden määrä, yleisötapahtumien määrä ja yleisötapahtumiin osallistuneiden määrä. Vuonna 2018 toteutettavassa asiakaskyselyssä saatava palaute.

Kutsutaan hankkeen tavoitteiden edellyttämiä vieraita esiintymään kirjastolle. Tehdään yhteistyötä paikallisten kulttuurilaitosten, yhdistysten ja yksityishenkilöiden kanssa tapahtumien ja työpajojen järjestämisessä. Lisäksi kirjasto on parin vuoden välein järjestänyt kesäisen ”Kirjasto ihan pihalla ”- ulkoilmatapahtuman, joka tarjoaa taas kesällä 2018 hyvän tilaisuuden hankkeen tavoitteiden mukaiseen yhteisölliseen toimintaan ja hankkeen tavoitteiden saavuttamiseen.

Yhteistyökumppanin nimi/nimet:
Paikalliset yhdistykset ja yksityishenkilöt