Järjestä:

Löytyi 6 hanketta.

Pääkirjaston palvelu paremmaksi 2017

Alavuden kaupunginkirjasto hakee 8.000 € avustusta pääkirjaston asiakaspalvelupisteen sisustussuunnitelman laatimiseen ja lainaus/palautusautomaatin hankintaan.

Hankkeella on kolme toisiinsa kietoutuvaa tavoitetta: sujuvoittaa asiakaspalvelua tilojen uudelleenjärjestelyllä ja palveluprosessien uudistamisella, parantaa ergonomiaa uudella palvelutiskillä ja lisätä asiakkaiden omatoimisuutta lainaus/palautusautomaatin ja varausten itsenoutohyllyn avulla.

OIVAt aivot - kirjasto, koulu ja media 2014

Alavuden ja Ähtärin kirjastoille ja kouluille laaditaan yhteistyösunnitelma, johon sisältyy tavoitteet koulujen kirjastonkäyttöön ja tiedonhaun opetukseen sekä lukudiplomit, vinkkaus, netiketti ja muu mediakasvatus.

OIVA minuuttiruno 2013

Tavoite:
Oiva-kirjastojen markkinoinnin tehostaminen

Oivallinen uusi Alavus 2013

Alavuden ja Töysän kirjastojen yhdistyessä kuntaliitoksen myötä uudelle Alavuden kirjastolle laaditaan toimintastrategia.

Tiedotusta ja tekniikkaa tehokkaasti 2013

Kirjastossa on asiakkaille tarjolla tehokkaat nykyaikaiset tietokoneet, langaton verkko ja info-TV sekä kirjastosta ulospäin suuntautuvaan toimintaan työntekijöille kannettavat tietokoneet ja dataprojektori.

OIVA kuntalukukisa 2012

Hankkeen tavoitteena on aikuisväestön kirjastonkäytön ja lukemisharrrastuksen aktivoiminen sekä kirjastopalvelujen jalkauttaminen kirjastorakennusten ulkopuolelle.

okm
avi