Järjestä:

Löytyi 6 hanketta.

Kirjaston mediakasvatusvuosi 2017

Hankkeessa tuodaan kirjaston ja koulun yhteistyöhön mukaan mediakasvatuksellinen ja elämyksellinen ulottuvuus koulujen uuden opetussuunnitelman tavoitteet huomioiden.

5K - Kannuksen kirjasto koulussa, kotona ja kotiseudulla 2015

Koulukirjaston ja sen toimintojen uudistaminen, kotiseutukokoelman käytön kartoittaminen ja kotipalvelun aloittaminen

Virkailijat päivitykseen 2014

Tämän päivän kirjastomaailmassa kirjastot ovat jatkuvassa päivittymisen tilassa; kirjastojärjestelmät, laitteet ja sisällöt ovat päivitettävänä tämän tästä. Samassa tahdissa pitäisi pysyä myös kirjastojen henkilöstön osaamisen ja ammattitaidon päivittäminen, jotta turvattaisiin myös tätä kautta yksittäisten kirjastojen uusiutumiskyky muuttuvassa toimintaympäristössä. Henkilöstö tekee kirjaston ja ilman henkilöstön osaamisen päivittämistä kirjastojen palveluita ei voida kehittää ja monipuolistaa. Osaamisen päivittäminen tapahtuu luontevimmin täydennyskoulutuksella. Hankkeeseen osallistuu viisi pientä kirjastoa (neljä Anders-kirjastoa ja yksi Yty-kirjastoista), tarkoituksena on päivittää koko henkilöstön osaamista.

Vehkeille käyttöä 2013

Toholammin ja Kannuksen kirjastoihin palkataan projektityöntekijä ottamaan kaikki hyöty irti kirjastojen uusista ATK-laitteista.

Vehkeitä 2013

Kannuksen kaupunginkirjastoon ostetaan iso kasa ihania tietoteknisiä vempaimia.

Pelipäivästä valtava mediakasvatuksellinen kokonaisuus 2013

Toholammin ja Kannuksen kirjoistoissa vuoden Pelipäivästä tehdään laaja mediakasvatuksellinen kokonaisuus, jossa pelaaminen yhdistyy peleistä tiedottamiseen.

okm
avi