Järjestä:

Löytyi 9 hanketta.

Varasto monitoimitilaksi 2017

Tavoitteena on muuttaa epäkäytännöllinen ja nykytilanteeseen tarpeeton varastotila hyötykäyttöön.

 

Kirja kohtaa lukijan 2017

Hankkeen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja aikuisten lukuharrastusta kirjailijavieraiden ja -vinkkareiden avulla.

Kohti omatoimikirjastoa 2015

Kohti omatoimikirjastoa

Kirjahmiset kylässä 2015

Lukuinnostuksen nostattaminen.

Digitointikeskus asiakaspalvelua laajentamaan 2014

Omatoimilehtisaliin digitointikeskus:
Tekninen valvonta ja rakenteelliset muutokset mahdollistavat lehtisasalin käytön digitointilaitteineen kirjaston aukioloaikojen ulkopuolella. Asiakkaat voivat käyttää monitoimilehtisalin palveluja siloin kuin heille parhaiten sopii.

Meillekin oma tila kirjastosta 2014

Lasten- ja nuortenosaston muuttaminen tarkoituksemukaisemmaksi ja toimivammaksi.

Tiedonhaun ja kirjaston käytön opetusta pintaa syvemmälle 2013

Hankkeen tarkoituksena tiedonhaun ja kirjaston käytön opetuksen vakiinnuttaminen osaksi kirjaston käytäntöä ja tiedonhaun opetusvälineiden hankkiminen tilaan, joka edellyttää monikäyttöä.

Lukijat kohtaavat kirjailijan 2012

Hankkeen tarkoituksena on tutustuttaa lukijat ja kirjailijat toisiinsa. Kolarissa on muutaman vuoden aikana pidetty lapsillle lukuleiriä ja aikuisille lukupiiriä. Kouluilla on käytössä lukudiplomi. On huomattu että kirjailijavierailut ja tapahtumat ovat lisänneet kirjallisuuden harrastamista.

Satupiiri 2011

Kangasalan uuteen pääkirjastoon hankitaan digitointilaitteisto, joka sijoitetaan tietotorin vieressä sijaitsevaan Kangasala-huoneeseen. Samassa tilassa ovat myös mikrofilmien- ja korttien lukulaitteet. Asiakkailla on mahdollisuus muuntaa LP-levyjä, c-kasetteja ja VHS-kasetteja digitaaliseen muotoon.

okm
avi