Järjestä:

Löytyi 3 hanketta.

Kulttuuribussi Kyrönmaalle 2014

Hankkeen tarkoituksena on entisestään vahvistaa ja monipuolistaa kuntarajat ja sektorit ylittävää moniammatillista yhteistyötä Kyrönmaan alueellamme.

Vuosina 2012 ja 2013 on järjestetty Isonkyrön ja Laihian kuntien lapsille viikon mittainen sanataide-satubussi kiertue. Kirjastoauto muuntui satubussiksi. Aiempina vuosina satubussissa on käynyt päivittäin 2-40 lasta. Lasten kesätoiminnalle on tilausta ja innostavaa sanataide- ja satuiluperinnettä olisi hyvä jatkaa tulevanakin kesänä.
Hyvin onnistuneesta kokeilusta ilahtuneena ja innostuneena olemme päättäneet laajentaa toteutusta ja järjestää 2014 kahden viikon mittainen Kulttuuribussi kierros Kyrönmaan alueella. Tapahtumia ja ohjelmaa on lsuunniteltu sekä syrjäkylien lapsille että senioreille.

Kirjakamelin matkassa 2013

Pyrimme luomaan samankaltaista asiantuntevaa ja innostavaa yhteistyötä myös varhaiskasvatusryhmien kanssa, jotta jo pienille lapsille syntyisi mieluisa mielikuva kirjastosta ja sen loppumattomista mahdollisuuksista. 

Tarinoiden talosta kuntalaisten olohuone 2012

Hankkeen tavoitteena on edistää lasten- ja nuortenkirjastotoimintaa ja lukemisharrastusta muuttamalla tiloja paremmin nykypäivän tarkoitukseen sopiviksi. Käsikirjaston muuttaminen lasten ja nuorten tilaksi on osa hanketta.

okm
avi