Järjestä:

Löytyi 4 hanketta.

Kaikkien kulttuurien kirjasto 2017

Hankkeen tavoitteena on tutustua erilaisiin kulttuureihin, edistää kuntalaisten kohtaamista ja yhteisöllisyyttä sekä lisätä kulttuurienvälistä lähentymistä ja vuoropuhelua.

Saat, kun annat! 2012

Hankkeen tarkoitus on koota kirjastoon uusia ja vanhoja asiakasryhmiä tietyn teeman ympärille. Se voi olla "lapsuuteni/nuoruuteni/elämäni tärkein kirja, esine, valokuva tai muu muisto, vaikkapa entisajan tanssilavoilta.Tapaamisten tavoitteena on opastaa ja totuttaa kuntalaisa kokoontumaan omaehtoisesti kirjastoon.

Lapinjärvi goes Kirjasto ( ent. Lapinjärven Toivot) 2012

Hankkeen nimi muuttui sittemmin "Lapinjärvi goes Kirjasto" . Launataipäivä 17.11. 2012 alkoi kirjastossa kello 10.00 ja päättyi makkara- ja glögitarjoiluun pimeässä illassa tervapatojen loisteessä kirjaston edustalla klo 22.00 .Paikallista kulttuuria koettin porukalla lapinjärveläisten tekijjöitten esittämänä. Kirjaston eri tiloissa oli kirjaesitelmiä, graffittitaidetta, villakirjontaa, animaatioelokuva, luontokuvia, musiikkiesityksiä ja korttipaja sekä virolaista leluperinnettä esiteltiin vironkielellä jutellen.
Nuorten novellikilpailu muuttui graffitaiteeksi ja lautapelit eläväksi musiikiiksi.

okm
avi