Järjestä:

Löytyi 5 hanketta.

Suomi 100 - 100 runoilijaa 2017

Lasten, nuorten ja kirjastoasiakkaiden innostaminen runoudesta ja runoharrastuksen tukeminen sekä runojen näkyvyyden ja kuuluvuuden edistys neljän kunnan kirjastoissa ja kouluissa.

Ups ops 2016 2015

Tavoitteena on tuottaa opetussuunni­tel­maan kirjattavaa kirjasto-opetusta, joka toteuttaa opetussuunnitelman päätavoitetta monialaisesta opetuksesta ("monialaiset oppimiskokonaisuudet"). 

Seikkailumielellä 2014

Kirjasto saa aikuiset ja lapset seikkailumielelle. Oulaisten, Merijärven ja Pyhäjoen kirjastot järjestävät seikkailullisia sisältöjä erityiskohderyhmänä pojat ja miehet. Seikkailukirjallisuuden piiristä valitaan kaksi kirjaililijavierasta ylä- ja alakoululaisille. Aikuisyleisölle suunnitellaan ja järjestetään aikuisten seikkailuja eli iltatapahtumia teemalla matkailua seikkailijan silmin. Hankkeessa kehitetään Oulaisten kaupunginkirjaston lukuharrastuksen edistämisen työtapoja ja -välineitä (dokumenttikameran hankinta). Seikkailuun perustuvia tapahtumasisältöjä järjestetään ja suunnitellaan yhteistyössä alueen koulujen, kirjastojen ja paikallisten ihmisten kanssa.

Kirjasto pelinä 2013

Kirjasto pelinä -hanke edistää kirjaston ja koulujen yhteistyötä mediakasvatuksessa: nuoriso ja opettajat oppivat hyödyntämään kirjaston mediapajaa ja opetetaan tuottamaan kirjastoaiheisia sisältöjä Kirja kantaa -sivustolle. Tiekkö-kirjastojen Kirja kantaa -sivusto uudistetaan ja saatetaan käyttäjäystävälliselle alustalle, jota kirjastoissa pystytään helposti päivittämään. Oulaisten mediapaja- ja pelihuonetoiminta toimii alueen pilottina, jossa tuotettuja pelityöpajoja ja mediakoulutusta tarjotaan Tiekkö-kirjastojen kuntien yläkoulujen opettajille ja oppilaille.

Kirjasto Monena ja Monelle 2012

Hankkeen tavoitteina on luoda Oulaisten kaupunginkirjastoon mediapaja, joka palvelee
1) erityisesti nuorisoa audiovisuaalisten aineistojen käsittelyssä ja sosiaalisena kohtaamispaikkana,
2) mutta myös sukututkijoita ja kotiseudustaan kiinnostuneita ihmisiä tutkimusyksikkönä.

okm
avi