Järjestä:

Löytyi 9 hanketta.

Sompion seutukirjasto 10 vuotta: jyviä ja akanoita. Arvioinnilla kohti tulevaa! 2018

Sompion seutukirjasto on Sodankylän, Savukosken ja Pelkosenniemen yhteinen kirjasto. Sompion kirjasto viettää 10-vuotissyntymäpäiviä vuonna 2019. Nyt on aika kaivella toiminnan jyvät ja akanat esille, jotta voidaan edetä vahvana kohti tulevaa.

Omatoimisuutta Savukosken kirjastoon! 2018

Savukosken kirjaston saavutettavuutta halutaan parantaa lisäämällä omatoimiaikaa kirjastossa. Hankkeessa luodaan suunnitelma omatoimikäytöstä ja hankitaan lainausautomaatti kirjastoon. 

EVVK:sta Kirjastoväärtiksi 2017

Tavoitetaan erityisesti niitä Sompion alueen nuoria, jotka eivät lue, eivätkä käy kirjastossa ja saadaan heidät tietoisiksi kirjaston mahdollisuuksista.

Sompion Nuorista Kirjastoväärtejä 2016

Edistää nuorten lukemista ja osallistaa heitä kirjaston toimintaan.

Tekniikasta tehoa kirjastotoimintaan 2016

Sompion kirjastoon hankitaan työskentelyä helpottavia teknisiä laitteita.

Novellin voimaa Sompiossa 2013

Edistetään lukijan polkua novellin luo, Novelli palaa! -hankkeen hengessä.Tuodaan oman alueen tekijöitä lähemmäksi lukijoita. Helpotetaan lasten lukemista. Innostetaan nuorisoa tarttumaan kirjaan ja kynään.

Palvelu pelaa, asiakas osaa 2012

Parannetaan kirjastopalveluiden saavutettavuutta ja omatoimista käyttöä uusilla tila ratkaisuilla ja uuden tekniikan avulla.

Lukuelämyksiä kaikelle kansalle 2011

Mitä suunnitellaan? Haluamme laajentaa lukuelämysten tarjoamista kaiken ikäisille Sompion kirjaston koko toiminta-alueella. Toiminta ei olisi ainoastaan tarjoavaa vaan myös aktivoivaa, niin että projektin loputtua meillä olisi itsenäisesti toimivia lukuryhmiä, jotka kokoontuvat kirjaston tiloissa tai muualla.

Sanataidepaja II 2011

Kirjailija Markku Karpio oli Sompion kirjaston vieraana 23.-26.3.2011. Hän vieraili alueen kouluilla ja piti kirjoittamisesta kiinnostuneille Sanataidepajan Sodankylän kirjastossa 26.3. Haluamme järjestää jatkoa Sanataidepajalle tulevana syksynä.

okm
avi