Järjestä:

Löytyi 3 hanketta.

Kaikkien kulttuurien kirjasto 2017

Hankkeen tavoitteena on tutustua erilaisiin kulttuureihin, edistää kuntalaisten kohtaamista ja yhteisöllisyyttä sekä lisätä kulttuurienvälistä lähentymistä ja vuoropuhelua.

Kone kädestä pitäen - opetusmateriaalit verkko- ja laiteopastuksiin 2014

Porsse-kirjastot Porvoo, Sipoo, Pornainen ja Askola, hakevat hankeavustusta yhteisten opetusmateriaalien tuottamiseksi verkko- ja laiteopastuksiin sekä laitehankintoihin.

Loistokirjasto lapsille! 2012

Loisto-kirjastot koostuu pienistä ja pienehköistä kunnankirjastoista. Pienissä kirjastoissa ei ole resursseja kehittää erikseen kirjastonkäytön opetusta, kirjaston käytön edistämistä lapsille ja nuorille sekä lasten- ja nuortenkirjallisuuden lukemisen edistämistä. Loistokirjasto lapsille -projektin avulla luodaan kaikille seutukunnan kirjastoille yhteinen kirjastonkäytön ja tiedonhaun opetuksen suunnitelma sekä yksityiskohtainen opetusmateriaali kaikille peruskoulun luokka-asteille ja esikoululle. Tämä edistää kirjastonkäytön ja tiedonhaun opetusta kaikissa seudun kirjastoissa, myös niissä, joissa työskentelee yksi tai kaksi henkilöä, ja takaa laadukkaan opetuksen kaikille seutukunnan koululaisille. Kirjastonkäytön ja lukemisen edistämiseen panostetaan myös niin, että henkilökuntaa koulutetaan kirjavinkkaukseen sekä perehdytetään lasten- ja nuortenkirjallisuuteen ja järjestetään kirjavinkkausta koululaisille, etenkin niille, joille se ei ole ennestään tuttua. Loistokirjasto lapsille! -projektin avulla haluamme edistää seutukunnan lasten- ja nuorten lukuharrastusta sekä kirjaston käyttöä ja myös kirjaston henkilöstön tietoja ja taitoja lasten- ja nuortenkirjastotyöhön.

okm
avi