Bonusta passiin eli ahmitaan kirja kuukaudessa ja lopuksi mega-ateria
Vuoden 2013 AVI-hanke   (Ei saanut rahoitusta)


Riihimäen kaupunginkirjasto
Kirjaston osoite : 
Kauppakatu 16
11100
Kirjaston puhelin : 
019 758 4675
Kirjaston sähköposti : 
riitta.maajarvi@riihimaki.fi
ISIL-tunnus : 
FI-Rihma
Y-tunnus : 
0152 563-4
Yhteyshenkilön nimi : 
Arja Liutta
Puhelin : 
019 758 4688
Sähköposti : 
arja.liutta@riihimaki.fi
Kuvaus : 

Riihimäen kirjaston ja kaupungin kolmen yläkoulun yhteistyökampanja. Kohderyhmänä ovat 8. luokkalaiset, joita yläkouluissa on yhteensä n. 300. Hanke toteutetaan syyskuusta 2013 - toukokuuhun 2014.

8. luokkien äidinkielenopettajat saavat kirjaston valitsemat 8. luokkalaisille räätälöidyt kirjakassit kiertämään luokissa. Kirjastonhoitajat käyvät vinkkaamassa kirjat ja kirjat jäävät kuhunkin luokkaan kuukaudeksi. Tavoitteena on, että jokainen 8. luokkalainen lukisi lukuvuoden kuluessa yhteensä 8 kirjaa. Opettajat tarkistavat kirjastolaisten laatimilla kysymyksillä, että kirjat on luettu.

Kirjastolaiset suunnittelevat ja toteuttavat bonuspassin, johon kerätään bonus-leimoja. Kustakin luetusta kirjasta saa bonusta, eli tässä hankkeessa alennusta Hesburgeriin. Kahdeksan leimaa kerättyään saa täydellä bonuspassilla ilmaisen Mega-aterian Hesburgerista. Myös ne, joilla passi ei ole tullut täyteen saavat bonuksien mukaisen alennuksen mega-ateriasta. Hesburger valittiin yhteistyökumppaniksi koska se on täysin kotimainen yritys ja sillä on pisteitä Riihimäellä nuorison suosimilla paikoilla ABC:llä, Prismassa ja Merkoksella.  

Hankkeen käynnistystilaisuuteen ja palkintojenjakotilaisuuteen kutsutaan joku nuoria kiinnostava vieras ja projektin aikana järjestetään kouluilla kaksi kirjailijatapaamista.

Yhteistyökumppanit, työryhmä: 

Riihimäen kolme yläkoulua Pohjolanrinteen koulu, Karan koulu, Harjunrinteen koulu

Aloituspäivämäärä : 
01/09/2013
Lopetuspäivämäärä : 
31/05/2014
 


Anomuksen rahoitus
Haettava avustus yhteensä: 
€3 200
Oma rahoitus yhteensä: 
€1 500
Budjetti euroissa yhteensä: 
€4 700
Haettu muu avustus: 
€0
Saatu muu avustus: 
€0

Toteutunut rahoitus


Päätös
Myönnetty avustus euroissa.: 
€0
 
okm
avi