Jukolan itsepalvelukirjasto - lähikirjaston uusi avoin palvelukonsepti
Vuoden 2011 Hyvä käytänne   


Kuvan lähde: 
Jukolan kirjasto
Hämeenlinnan kaupunginkirjasto - Hämeen maakuntakirjasto
Kirjaston osoite : 
Lukiokatu 2
13100
Kirjaston puhelin : 
(03) 621 2598
Kirjaston sähköposti : 
tietopalvelu@hameenlinna.fi
ISIL-tunnus : 
FiHM
Y-tunnus : 
Y 0146921-4
Yhteyshenkilön nimi : 
Inkeri Jurvanen
Puhelin : 
03 621 2320
Sähköposti : 
inkeri.jurvanen@hameenlinna.fi
Kuvaus : 

Jukolan itsepalvelukirjasto on auki päivittäin ma-ke klo 12-19 ja to-pe klo 10-17, jolloin paikalla on henkilökuntaa. Tämän lisäksi kirjastoa voi omatoimisesti käyttää arkisin klo 8-22 ja la-su  8-20. Pääkirjaston aukioloaikoina kirjastosta on chatti-/puhelinyhteys pääkirjaston neuvontaan.

Asiakkaat voivat käydä kirjastossa itselleen sopivana aikana. He pääsevät sisälle kirjastokortilla, johon on rekisteröity Jukolan itsepalvelukirjaston asiakkuus. Tilan kulunvalvonta on yhdistetty kirjastojärjestelmään asiakkuuden hallinnoimiseksi. Tilan valvonta hoidetaan web-kameroilla. Kirjastoon hankitaan uudet laimnaus- ja palautusautomaatit sekä riittävästi Internet-työasemia riittävästi esim. opiskeluun tai nettilehtien selailuun. Yhdistyksillä ja kerhoilla on mahdollisuus käyttää omalla avainkortilla tiloja iltaisin ja viikonloppuisin.

Kirjaston toiminta pysyy ennallaan satutunteineen ym. oheistoimintoineen. Tilan käyttöä ja kirjaston toimintamuotoja kehitetään edelleen yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa. Itsepalvelukirjasto on OKM:n ja Hämeenlinnan kaupungin rahoittama vuosina 2011-2012.  

Aloituspäivämäärä : 
29/02/2012
 


Anomuksen rahoitus

Toteutunut rahoitus