Kirjastopalveluiden tunnettavuuden lisääminen Hyvinkäällä
Vuoden 2013 ELY-hanke   (Ei saanut rahoitusta)


Hyvinkään kaupunginkirjasto
Kirjaston osoite : 
Kirjastopolku 2
05800
Kirjaston puhelin : 
019 459 2422
Kirjaston sähköposti : 
kirjasto@hyvinkaa.fi
ISIL-tunnus : 
FI-Hyvin
Y-tunnus : 
0125866-0
Yhteyshenkilön nimi : 
Mervi Jokinen
Puhelin : 
019 459 2426
Sähköposti : 
mervi.jokinen@hyvinkaa.fi
Kuvaus : 

Hyvinkään kirjastot tarjoavat monipuolisen aineistokokoelman lisäksi monia muita palveluja. Pääkirjastossa asiakkaat voivat mm. kuunnella musiikkia, siirtää maksutta videokasettien sisältöä dvd:lle, lukea ja skannata mikrofilmejä, tutustua näyttelyihin, käyttää tietokoneita ja langatonta internetyhteyttä sekä ePress-sanomalehtipalvelua.

Pääkirjastossa järjestetään lisäksi erilaisia koulutustilaisuuksia ja tapahtumia, kuten tietokoneopastuksia, satutunteja, lukutuokioita, kirjailijavierailuita, teemaviikkoja (esim. maa- ja genreteemaviikot). Lisäksi kirjaston informaatikolta voi varata ajan tiedonhaunopastukseen.

Hyvinkään kirjastojen tarjoamat palvelut eivät ole kuitenkaan kaikille tuttuja tai tunnettuus ei ole riittävää. Jos Hyvinkään kirjastojen aineistokokoelmaa ja palveluja tuotaisiin esiin enemmän, niin osa kirjastoa käyttämättömistä henkilöistä saattaisi kiinnostua kirjaston tarjoamista palveluista.

Avustuksen avulla lisäämme Hyvinkään kirjastojen tunnettavuutta sekä tuomme kirjastopalvelujen monimuotoisuutta esiin. Hankkeen aikana kirjaston palveluista, näyttelyistä ja tapahtumista kerrotaan aktiivisesti paikallisissa lehdissä. Kirjaston aineistoa tuodaan esiin luokka kerrallansa ja kirjastossa järjestetään kirjastokävelyjä. Avustuksen avulla hankitaan asiakkaille jaettavaa markkinointitavaraa kuten ilmapalloja ja kirjanmerkkejä. Lisäksi avustuksen avulla teetetään erilaisia tiedotelehtisiä Hyvinkään kirjastojen palveluista.  

Hyvinkään kirjastot tuodaan avustuksen avulla paremmin näkyviin myös katukuvassa. Avustuksen avulla selkeytetään viitotusta Hyvinkään kirjastoihin sekä hankitaan mainoslakana pääkirjaston ulkoseinään tai pyydetään paikallisia taiteilijoita tekemään ikkunamaalaus. Näin pääkirjasto erottuu paremmin ympäristöstään. Tällä hetkellä pääkirjasto jää uuden kauppakeskuksen varjoon.

Aloituspäivämäärä : 
09/10/2012
Lopetuspäivämäärä : 
09/10/2012
 

Maakunta

Kohdealue

KohderyhmätAnomuksen rahoitus
Haettava avustus yhteensä: 
€6 200
Oma rahoitus yhteensä: 
€1 000
Budjetti euroissa yhteensä: 
€7 200
Haettu muu avustus: 
€0

Toteutunut rahoitus


Päätös
Myönnetty avustus euroissa.: 
€0