Kirjastopalveluiden tunnettavuuden lisääminen Hyvinkäällä
År 2013 RFV-ansökan   (Ej finansiering)


Hyvinkään kaupunginkirjasto
Bibliotekets adress : 
Kirjastopolku 2
05800
Bibliotekets telefonnummer : 
019 459 2422
Bibliotekets e-postadress : 
kirjasto@hyvinkaa.fi
ISIL-kod : 
FI-Hyvin
FO-nummer : 
0125866-0
Ansvarsperson : 
Mervi Jokinen
Telefonnummer : 
019 459 2426
E-post : 
mervi.jokinen@hyvinkaa.fi
Projektbeskrivning : 

Hyvinkään kirjastot tarjoavat monipuolisen aineistokokoelman lisäksi monia muita palveluja. Pääkirjastossa asiakkaat voivat mm. kuunnella musiikkia, siirtää maksutta videokasettien sisältöä dvd:lle, lukea ja skannata mikrofilmejä, tutustua näyttelyihin, käyttää tietokoneita ja langatonta internetyhteyttä sekä ePress-sanomalehtipalvelua.

Pääkirjastossa järjestetään lisäksi erilaisia koulutustilaisuuksia ja tapahtumia, kuten tietokoneopastuksia, satutunteja, lukutuokioita, kirjailijavierailuita, teemaviikkoja (esim. maa- ja genreteemaviikot). Lisäksi kirjaston informaatikolta voi varata ajan tiedonhaunopastukseen.

Hyvinkään kirjastojen tarjoamat palvelut eivät ole kuitenkaan kaikille tuttuja tai tunnettuus ei ole riittävää. Jos Hyvinkään kirjastojen aineistokokoelmaa ja palveluja tuotaisiin esiin enemmän, niin osa kirjastoa käyttämättömistä henkilöistä saattaisi kiinnostua kirjaston tarjoamista palveluista.

Avustuksen avulla lisäämme Hyvinkään kirjastojen tunnettavuutta sekä tuomme kirjastopalvelujen monimuotoisuutta esiin. Hankkeen aikana kirjaston palveluista, näyttelyistä ja tapahtumista kerrotaan aktiivisesti paikallisissa lehdissä. Kirjaston aineistoa tuodaan esiin luokka kerrallansa ja kirjastossa järjestetään kirjastokävelyjä. Avustuksen avulla hankitaan asiakkaille jaettavaa markkinointitavaraa kuten ilmapalloja ja kirjanmerkkejä. Lisäksi avustuksen avulla teetetään erilaisia tiedotelehtisiä Hyvinkään kirjastojen palveluista.  

Hyvinkään kirjastot tuodaan avustuksen avulla paremmin näkyviin myös katukuvassa. Avustuksen avulla selkeytetään viitotusta Hyvinkään kirjastoihin sekä hankitaan mainoslakana pääkirjaston ulkoseinään tai pyydetään paikallisia taiteilijoita tekemään ikkunamaalaus. Näin pääkirjasto erottuu paremmin ympäristöstään. Tällä hetkellä pääkirjasto jää uuden kauppakeskuksen varjoon.

Projektet börjar : 
09/10/2012
Projektet avslutas : 
09/10/2012
 

Kommun

Landskap

InfluensområdeFinansiering av ansökan
Ansökningssumma: 
€6 200
Egen finansiering: 
€1 000
Budget sammanlagt: 
€7 200
Övriga understöd som ansökts: 
€0

Förverkligad finansiering


Beslut
Beviljat stöd i euro: 
€0