Kirjastossa on "lukemattomia kirjoja" - Kokoelman selvittäminen
Vuoden 2012 AVI-hanke   (Ei saanut rahoitusta)

Kirjaston työntekijän ottama kuva väliaikaisesti varastoiduista kirjoista.
Rääkkylän kirjasto
Kinnulantie 2 (PL 16)
kirjasto@raakkyla.fi
FI-Raaku
Leena Väyrynen
leena.vayrynen@raakkyla.fi

Rasivaaran kirjasto on lakkautettu 1.6.2010. Kirjat on siirretty välivarastoon ensin kunnantalon yhteen toimistohuoneeseen, josta ne jouduttiin siirtämään pois, kun tarvitsivat toimistohuoneen omaan käyttöönsä. Kirjat siirrettiin kirjaston yhteydessä olevaan kylmään, käyttämättömään kirjastoauton autotalliin. Kokoelman selvitystä (kirjojen vertailua, siirtoa pääkirjaston kokoelmaan tai poistoon) on tehty oman työn ohessa. Työ sujuu hitaasti. Hyvä kirja-aineisto voi mennä pilalle nykyisellä varastoinnilla autotallissa.

Palkataan työntekijä kirjaston asiakaspalveluun, jotta vakinaiset kirjastovirkailijat voivat keskittyä täysipainoisemmin Rasivaaran kirjojen käsittelyyn ja kokoelman kuntoonsaattamiseen.

Kokoelman siivoamisella saadaan kirjasto viihtyisämmäksi ja asiakkaiden kannalta aineisto on helpommin löydettävissä.

Pyydetään mahdollisesti asiantuntija-apua (päivä silloin toinen tällöin, n. parin viikon verran)  Joensuun seutukirjastosta - Pohjois-Karjalan maakuntakirjastosta.

31/03/2012
30/12/2013