Laitteiston nykyaikaistaminen
Vuoden 2012 AVI-hanke   (Hanke on saanut rahoitusta)


Isojoen kunnankirjasto
Kirjaston osoite : 
PL 17
64901
Kirjaston puhelin : 
06-2631074
Kirjaston sähköposti : 
kirjasto@isojoki.fi
ISIL-tunnus : 
FI-Isojo
Yhteyshenkilön nimi : 
Sini Mäkinen
Puhelin : 
06-2631074
Sähköposti : 
sini.makinen@isojoki.fi
Kuvaus : 

Isojoen kunnankirjastolla on aikomuksena uusia nuorten- ja lastenosastoa vuonna 2012. Nuoret tulevat saamaan oman erillisen osastonsa, josta pyritään saamaan viihtyisämpi, oleskeluun soveltuva tila. Nuorten osastolle hankitaan televisio, digiboxi ja dvd-soitin.  Laitteiden hankinnan myötä kirjaston tiloissa on mahdollista järjestää esim. elokuvailtoja. Kirjastolla ei aiemmin ole ollut televisiota tai dvd-soitinta lainkaan. Kirjaston dvd-levyt on tähän saakka täytynyt tarkistaa henkilöstön kotona omilla laitteilla, jos levyt eivät ole toimineet tai ovat olleen naarmuisia. Myös tähän asiaan tulee laitteiston myötä helpotus.

Sekä nuorten että lasten osastoille hankitaan cd/mp3-soittimet ja niille kuulokepisteet, jotta musiikin, äänikirjojen ja musiikkisatujen kuunteleminen on mahdollista. Lasten osastolla on 25 vuotta vanhat kuulokepisteet, jotka poistuvat uudistusten myötä, eikä musiikin kuuntelu ole enää mahdollista ilman uusia laitteita.

Kirjastolle hankitaan myös digikamera vanhan filmikameran tilalle. Digikuvia tarvitaan kirjaston kotisivuille, Facebookin ja muihin tarkoituksiin.

Verkkosivut, tuotetut julkaisut ja materiaalit: 

Avustuksella hankittiin uudistetulle lasten- ja nuortenosastolle cd/mp3-soitin, digikamera, puhelin, keskusradio menneen tilalle, dvd/cd-soitin, viivakoodinlukija, vedenkeitin, pöytälamppu sekä laskin.

Arvioi toimenpiteitä ja vaikutuksia: 

Kirjaston kauan rikki olleet, vanhentuneet tai huonot laitteet saatiin kaikki vaihdettua uusiin ja nykyaikaisiin. Tätä kautta laitteiden kanssa toiminen helpottui suuresti.

Jatkotoimenpiteet: 

Lastenosastolle ei hankittu televisiota, se hankitaan ehkä myöhemmin.

Aloituspäivämäärä : 
30/04/2012
Lopetuspäivämäärä : 
01/10/2013
 


Anomuksen rahoitus
Haettava avustus yhteensä: 
€2 200
Oma rahoitus yhteensä: 
€300
Budjetti euroissa yhteensä: 
€2 500
Haettu muu avustus: 
€0

Toteutunut rahoitus
Koko budjetti: 
€1 300
Oma rahoitus yhteensä: 
€300


Päätös
Myönnetty avustus euroissa.: 
€1 000
 
okm
avi