Panostusta palveluun
Vuoden 2013 ELY-hanke   (Hanke on saanut rahoitusta)


Urjalan kirjasto
Kirjaston osoite : 
Tampereentie 4
31760
Kirjaston puhelin : 
040 335 4265
Kirjaston sähköposti : 
kirjasto@urjala.fi
ISIL-tunnus : 
FI-Urja
Y-tunnus : 
0157323-0
Yhteyshenkilön nimi : 
Merja Tuovio
Puhelin : 
040 335 4264
Sähköposti : 
merja.tuovio@urjala.fi
Kuvaus : 

Hankkeen takoituksena on parantaa kirjaston asiakaspalvelua sekä aikuisten että lasten- ja nuorten osastoilla. Kirjasto tarvitsee uuden PIKI-asiakaspäätteen vanhan toimimattoman tilalle. PIKI-verkkokirjastoon aukeava pääte on suureksi avuksi sekä päivittäisessä asiakaspalvelussa että kirjastonkäytön opetuksissa. Myös dokumenttikameran hankinta on tullut ajankohtaiseksi. Dokumenttikamera olisi tarpeellinen koululaisten tiedonhaun opetuksien lisäksi myös aikuisväestölle suunnatuissa yleisö- ja luentotilaisuuksissa. Kolmantena hankintana on tarinateltta, joka palvelisi lapsiasiakkaita elävöittämällä heidän kirjastokäyntejään. Tarinatelttaa hyödynnettäisiin myös kirjaston säännöllisesti järjestämissä lastentapahtumissa.

Arvioi toimenpiteitä ja vaikutuksia: 

Avustusrahan myötä kirjastoon pystyttiin hankkimaan uusia laitteita kirjaston palveluiden parantamiseksi. Kirjastoon hankittiin uusi dataprojektori, valkokangas, kaiuttimet sekä dokumenttikamera. Uusien laitteiden avulla olemme pystyneet paremmin toteuttamaan kirjastonkäytönopetuksia, lastentapahtumia, elokuvaesityksiä sekä muita yleisötilaisuuksia.

Jatkotoimenpiteet: 

Käytämme avustuksen rahoilla hankittuja laitteita jatkossakin kirjastonkäytönopetuksissa, lastentapahtumissa ja kaikissa muissakin yleisötilaisuuksissa. Suunnitelmissa on myös järjestää yleisölle suunnattuja elokuvaesityksiä säännöllisesti.

Aloituspäivämäärä : 
25/10/2012
Lopetuspäivämäärä : 
31/12/2014
 

Kunta

Maakunta

Kohdealue

KohderyhmätAnomuksen rahoitus
Haettava avustus yhteensä: 
€2 500
Oma rahoitus yhteensä: 
€500
Budjetti euroissa yhteensä: 
€3 000
Haettu muu avustus: 
€0
Saatu muu avustus: 
€0

Toteutunut rahoitus
Koko budjetti: 
€2 685
Oma rahoitus yhteensä: 
€685

Tilastot:
Tapahtumien lukumäärä: 
2kpl/st.
Tapahtumiin osallistujat: 
45henkilö/person

Päätös
Myönnetty avustus euroissa.: 
€2 000

Perustelumuistio löytyy Hankerekisterin etusivulta Info-palkin alta, ks. http://hankkeet.kirjastot.fi/fi/ohjeita/perustelumuistio-2013