Perheet yhdessä tarinapiknikille! / Bokpicknick för hela familjen!
Vuoden 2018 AVI-hanke   (Hanke on saanut rahoitusta)


Sipoon kunnankirjasto
Kirjaston osoite : 
Iso Kylätie 18, PL 7
04130
Yhteyshenkilön nimi : 
Tuula Rönkä
Puhelin : 
09 2353 7022
Sähköposti : 
tuula.ronka@sipoo.fi
Hankkeen tavoite: 

Useat lapsiperheet kokevat haastavana kiinnostavan lukemisen löytämisen. Tavoitteena on järjestää perheille tarinapiknikit, osa suomeksi ja osa ruotsiksi, missä he voivat levittää piknikviltin kirjaston aulaan, kuunnella kirjavinkkausta, poimia korista kiinnostavia kirjoja ja syödä yhdessä. Tarinapiknikeillä on vinkkauksen lisäksi kirjailijavierailuja.

Tarinapiknikkien lisäksi luomme hankkeen puitteissa toiminnallisia satutunteja sekä uudistamme Söderkullan kirjaston aula- ja kokoustilaa uusia toimintoja vastaaviksi.

Tavoitteen seurannan mittarit: 

Tarinapiknikkien ja toiminnallisten satutuntien toteutuminen ja kävijämäärät sekä asiakaspalautteet tapahtumiin osallistuvilta. 

Kuvaus : 

Palkkaamme puoleksi vuodeksi projektityöntekijän, joka suunnittelee tarinapiknikkien ja toiminnallisten satutuntien sisällöt ja teemat, josta näkyvin on tunteet, joita käsitellään eri näkökulmista. Lisäksi projektityöntekijä suunnittelee myös tarvittavan rekvisiitan ja hoitaa tarvikkeiden hankinnan. Projektityöntekijä järjestää kirjailijavierailut, vastaa tarjoiluista ja tapahtumista käytännössä. Yksi tärkeimmistä tehtävistä on myös tapahtumista tiedottaminen ja niiden markkinointi.

Arkkitehti / sisustussuunnittelija suunnittelee tilat vastaamaan paremmin kirjaston tarpeita, jolloin kirjaston aula soveltuu yleisötapahtumien (esim. tarinapiknikit) järjestämiseen ja kokoushuonetta voi muunnella käyttötarpeen mukaan myös satutunneille sopivaksi.

Yhteistyökumppaneitamme ovat neuvola, lähikoulut ja -päiväkodit, joiden kautta voimme parhaiten tiedottaa tarinapiknikeistä ja toiminnallisista satutunneista sekä kertoa hankkeesta vanhempainilloissa.

Yhteistyökumppanin nimi/nimet: 
Lähikoulut ja -päiväkodit, neuvola
Aloituspäivämäärä : 
01/05/2018
Lopetuspäivämäärä : 
31/12/2019
 


Anomuksen rahoitus
Haettava avustus yhteensä: 
€26 600
Oma rahoitus yhteensä: 
€9 000
Budjetti euroissa yhteensä: 
€35 600
Haettu muu avustus: 
€0
Saatu muu avustus: 
€0

Toteutunut rahoitus
Koko budjetti: 
€0
Oma rahoitus yhteensä: 
€0
Muualta saatu avustus: 
€0
Yhteistyökumppanin rahoitusosuus: 
€0


Päätös
Myönnetty avustus euroissa.: 
€10 000
 
okm
avi