Perheet yhdessä tarinapiknikille! / Bokpicknick för hela familjen!
År 2018 RFV-ansökan   (Projekt fått finansiering)


Sipoon kunnankirjasto
Bibliotekets adress : 
Iso Kylätie 18, PL 7
04130
Ansvarsperson : 
Tuula Rönkä
Telefonnummer : 
09 2353 7022
E-post : 
tuula.ronka@sipoo.fi
Projektets målsättning: 

Useat lapsiperheet kokevat haastavana kiinnostavan lukemisen löytämisen. Tavoitteena on järjestää perheille tarinapiknikit, osa suomeksi ja osa ruotsiksi, missä he voivat levittää piknikviltin kirjaston aulaan, kuunnella kirjavinkkausta, poimia korista kiinnostavia kirjoja ja syödä yhdessä. Tarinapiknikeillä on vinkkauksen lisäksi kirjailijavierailuja.

Tarinapiknikkien lisäksi luomme hankkeen puitteissa toiminnallisia satutunteja sekä uudistamme Söderkullan kirjaston aula- ja kokoustilaa uusia toimintoja vastaaviksi.

Indikatorer för uppföljning av målsättningen: 

Tarinapiknikkien ja toiminnallisten satutuntien toteutuminen ja kävijämäärät sekä asiakaspalautteet tapahtumiin osallistuvilta. 

Projektbeskrivning : 

Palkkaamme puoleksi vuodeksi projektityöntekijän, joka suunnittelee tarinapiknikkien ja toiminnallisten satutuntien sisällöt ja teemat, josta näkyvin on tunteet, joita käsitellään eri näkökulmista. Lisäksi projektityöntekijä suunnittelee myös tarvittavan rekvisiitan ja hoitaa tarvikkeiden hankinnan. Projektityöntekijä järjestää kirjailijavierailut, vastaa tarjoiluista ja tapahtumista käytännössä. Yksi tärkeimmistä tehtävistä on myös tapahtumista tiedottaminen ja niiden markkinointi.

Arkkitehti / sisustussuunnittelija suunnittelee tilat vastaamaan paremmin kirjaston tarpeita, jolloin kirjaston aula soveltuu yleisötapahtumien (esim. tarinapiknikit) järjestämiseen ja kokoushuonetta voi muunnella käyttötarpeen mukaan myös satutunneille sopivaksi.

Yhteistyökumppaneitamme ovat neuvola, lähikoulut ja -päiväkodit, joiden kautta voimme parhaiten tiedottaa tarinapiknikeistä ja toiminnallisista satutunneista sekä kertoa hankkeesta vanhempainilloissa.

Samarbetspartner/s: 
Lähikoulut ja -päiväkodit, neuvola
Projektet börjar : 
01/05/2018
Projektet avslutas : 
31/12/2019
 


Finansiering av ansökan
Ansökningssumma: 
€26 600
Egen finansiering: 
€9 000
Budget sammanlagt: 
€35 600
Övriga understöd som ansökts: 
€0
Övriga understöd som beviljats: 
€0

Förverkligad finansiering
Budget sammanlagt: 
€0
Egen finansiering: 
€0
Extern finansiering: 
€0
Bidrag från samarbetspartners: 
€0


Beslut
Beviljat stöd i euro: 
€10 000