Sykettä pääkirjastoon monitoimilavan avulla
Vuoden 2012 AVI-hanke   (Ei saanut rahoitusta)


Kouvolan kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto
Kirjaston osoite : 
Salpausselänkatu 33
45100
Kirjaston puhelin : 
020 61 54744
Kirjaston sähköposti : 
kirjasto@kouvola.fi
ISIL-tunnus : 
FI-Kom
Y-tunnus : 
0161075-9
Yhteyshenkilön nimi : 
Tuija Lindström
Puhelin : 
020 6154750
Sähköposti : 
tuija.lindstrom@kouvola.fi
Kuvaus : 

Kouvolan pääkirjastossa järjestetään jatkuvasti monipuolisia tapahtumia.  Eri tyyppiset tapahtumat vaativat onnistuakseen monipuolista esitystekniikkaa.  Erityisesti ulkopuolisten tapahtumatuottajien vaatimuksina ovat ajanmukaiset tilat, joihin on helppo tulla.

Kirjaston koko yleisötilaa,  Mediamajan tilaa ja auditoriota hyödynnetään jatkuvasti.  Jokaiseen tapahtumaan pitää ympäristö rakentaa erikseen ottaen huomioon tapahtuman luonne; tarvitaanko lisäksi äänentoistoa, kuvantoistoa tms. ja paljonko tilaa ja tuoleja tapahtumaa varten tarvitaan. Kuitenkin paras saavutettavuus tapahtumalle saataisiin yläkerrassa asiakastiloissa, joihin  ei tarvitsisi erikseen mennä: paikka ja varusteet olisivat valmiina, vain lava ja ympäristö rajattaisiin tapahtuman koon mukaan.

Lavavaatimukset: Suunnitellaan vanhojen kalusteiden yhteyteen sopiva tyylikäs muunneltavissa oleva, moneen suuntaan hyödynnettävä lava liikuteltavine esitys- ja valotekniikoineen.  Suunnittelussa  sekä lavan toteutuksessa on mahdollista tehdä yhteistyötä ammattikorkeakoulun/ammattiopiston kanssa.

Lavan käyttö: Käytetään kirjailija-, musiikki- ja elokuvatapahtumissa, kirjallisuuspiireissä sekä  erilaisissa koulutustilaisuuksissa asiakkaille ja henkilökunnalle. Henkilökunnan koulutus on usein hyödynnettävissä myös paikalla oleville asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Markkinoimalla tilaa kirjaston ulkopuolelle lisätään mahdollisuuksia  kirjastoympäristöön sopiviin koulutuksiin tai tapahtumiin keskelle asiakkaita; opiskelijoitten opinnäytetyöt, kaupungin muut toimialat asiakastiedotuksineen, yksityiset toimijat. Tyhjänä ollessaan lava ympäristöineen palvelisi liikuteltavilla kirjahyllyillä rajattuna lukutilana tai avoimena näyttelytilana.

Avustusta haetaan ajanmukaiseen esitystekniikkaan. Tilan muu varustaminen on esitetty omakustannuksena. Tapahtumatuotantoa järjestetään sekä kirjaston omin määrärahoin  että yhteistyökumppaneiden kanssa.

Aloituspäivämäärä : 
31/03/2012
Lopetuspäivämäärä : 
30/12/2013
 


Anomuksen rahoitus
Haettava avustus yhteensä: 
€5 000
Oma rahoitus yhteensä: 
€3 000
Budjetti euroissa yhteensä: 
€8 000
Haettu muu avustus: 
€0
Saatu muu avustus: 
€0

Toteutunut rahoitus


Päätös
Myönnetty avustus euroissa.: 
€0
 
okm
avi