Sort by

Löytyi 6 hanketta.

Kokemuksia, kulttuuria ja kirjallisuutta kaikille! 2016

Hankkeen tavoitteena on tuottaa tapahtumia kirjastolla ja näin lisätä lukuintoa, tuoda esiin monikulttuurisuutta sekä markkinoida kirjastoa monipuolisena tapahtumapaikkana.

Lukukoira kuuntelee ja vinkkaa 2015

Hankkeen päätavoitteena on lasten ja nuorten lukemisen edistäminen, mutta sen lisäksi halusimme testata lukukoiratoiminnan soveltuvuutta kirjastoon, löytää yhteistyökumppanit ja saada kokemuksia lukukoiratoiminnanasta.

Vilda Östern – röster från öster / Villi itä? – tietoja ja tuntoja Venäjältä 2015

Itäisellä Uudellamaalla toimivat kirjastot hakevat avustusta Venäjä-aiheisten kirjallisuusiltojen pitämiseen. Porvoo, Sipoo, Askola, Pornainen, Myrskylä ja Pukkila hakevat avustusta juuri tietokirjallisuusiltoja varten, koska asiakkaiden mielestä tietokirjallisuudesta on tullut entistä monipuolisempaa ja laadukkaampaa.

Kirjailijat kiertueella - lukemisen edistämishanke 2015

Kirjailijat kiertueella on lukemisen edistämishanke, joka mahdollistaa kirjailijan ja lukijan kohtaamisia.

Puuksi tai muuksi jälleensynnyn 2015

Pyhäjoen kirjasto haluaa järjestää luontoruno-festivaalin, koska luonnonsuojeluasioista on paikkakunnalla keskusteltu todella paljon Fennovoiman ydinvoimalahankkeen vuoksi. Tarkoituksena on saada aikaan keskustelua eri osapuolten välille mukavassa tapahtumassa.

Kirja tuli ulos kansista 2015

Kirja tuli ulos kansista-hankkeen tavoitteena on houkutella eri ikäisiä lapsia ja nuoria tarinoiden äärelle kaikkia aisteja aktivoiden. Hankkeessa sukelletaan tarinoiden maailmaan "Kirja tuli ulos kansista" -metodin avulla. Tarinoista rakennetaan kirjaston ja koulun yhteistyössä kiehtovia maisemia paitsi kuuntelun ja katselun keinoin, myös värien, materiaalien, tuoksujen, tekstiilitaiteen ja kokemuksellisuuden avulla ja muutoin monimediaisin keinoin. Tarkoituksena rakentaa Elsa Beskovin tuotannon pohjalta kiertävä näyttely sekä järjestää kuvitus/sadutustyöpajoja.