Sort by

Löytyi 6 hanketta.

Teksti eloon! 2015

Auran kirjasto aikoo innostaa nuoria lukemaan tekstin ammattilaisten avulla. Miten kirja, rap-riimi, stand up -esitys tai käännös syntyy – kuka niitä oikein kirjoittaa? Tavoitteena on tuoda jokainen auralainen yläkoululainen tapaamaan elävää tekstintekijää. Kirjaston sanoma on: lukeva pärjää aina, paljon lukeva vielä paremmin.

Kirja tuli ulos kansista 2015

Kirja tuli ulos kansista-hankkeen tavoitteena on houkutella eri ikäisiä lapsia ja nuoria tarinoiden äärelle kaikkia aisteja aktivoiden. Hankkeessa sukelletaan tarinoiden maailmaan "Kirja tuli ulos kansista" -metodin avulla. Tarinoista rakennetaan kirjaston ja koulun yhteistyössä kiehtovia maisemia paitsi kuuntelun ja katselun keinoin, myös värien, materiaalien, tuoksujen, tekstiilitaiteen ja kokemuksellisuuden avulla ja muutoin monimediaisin keinoin. Tarkoituksena rakentaa Elsa Beskovin tuotannon pohjalta kiertävä näyttely sekä järjestää kuvitus/sadutustyöpajoja.

Tunne hahmosi ja tunne sanasi! 2015

Tavoitteena oli nostaa esiin erilaisia tapoja kirjoittaa ja luoda uusia maailmoja - erityisesti pojille.

Parempi pyy: uusia lukemisen ja tarinan kertomisen tapoja 2015

Projektin tavoitteena oli kehittää lukemisen ja tarinankerronnan tapoja kohderyhmille, joita yhdistävät lukemisen vaikeudet tai jääminen syrjään yhteiskunnasta ja sen kehityksestä. Toiminnan tarkoituksena oli kannustaa asiakkaita lukemaan ja toisaalta itse kertomaan tarinoita mahdollisista rajoitteista huolimatta. Kirjaston roolina oli toimia mahdollistajana ja voimaannuttajana. Lisäksi tavoitteena oli projektin toimintoihin osallistuvien kirjastojen henkilökunnan ammattitaidon kehittyminen sekä erityisryhmien parissa työskentelyyn, asiakkaiden osallisuuteen ja aktivointiin liittyvien uusien toimintamallien löytäminen.

En läsande kommun - en läsfrämjande kampanj inom Kimitoöns kommun 2015

Att genomföra en mångsidig läsfrämjande kampanj inom Kimitoöns kommun med målsättning att aktivt nå ut till olika målgrupper och sänka tröskeln för nya biblioteksbesök.

Kirjavinkkausta mobiililaitteisiin 2015

Kaarinan kirjavinkkareiden vinkit sähköisinä tabletteihin.