Järjestä:

Löytyi 4 hanketta.

Seniorien kirjastoklubi 2014

Haemme avustusta Tuusulan pääkirjastossa syksyllä 2014 käynnistettävään  säännölliseen, kaksi kertaa kuukaudessa kokoontuvaan senioreille suunnattuun aamupäiväohjelmaan. Eläkeläisille suunnattu ohjelma sopii hyvin aamupäiviin, jolloin kirjaston kokoustiloissa on paremmin vapaata aikaa.

Lumottu niitty - draamalliset kulttuurikierrokset 2014

Draamalliset kulttuurikierrokset Vihdin maisemissa Jouko Sirolan Lumottu niitty-teoksen pohjalta. Poikkikulttuurinen hanke toteutetaan yhdessä eri aloja edustavien vihtiläisten kulttuuritoimijoiden kanssa ja sen tavoitteena on tehdä paikallishistoriaa eläväksi.

Asumisen ja elämisen teemahuone 2013

sipoon pääkirjaston lukasalista muokataan asumisen ja elämisen teemahuone. hanek toteutetaan yhteistyössä kunnan Kaavoistu- ja kehittämiskeksuksen kanssa. Sipoossa on meneillään paljon rakennushankkeita ja siksi uskomme, että asumiseen ja rakentamiseen liittyvät aiheet kiinnostavat sekä kunnan entisiä asukkaita että kuntaan muuttavia. Teemahuoneeseen kootaan asiaan liittyvä kirjallisuus, tiedotteet, monipuolinen kaavoitushankkeiden havannoillistaminen, aiheeseen liittyvät luennot ja asukkasyhdistysten tapaamiset. Kunnan kaavoittaja ovat mielissään, koska toivovat asukkaiden aktiivista osallistumista kaavoitushankkeisiin. Kirjasto on mielissään pysyessään tarjoamaan asiakkailleen mielekkäitä aihekokonaisuuksia uudenlaisella yhteistyökonseptilla.

okm
avi