Järjestä:

Löytyi 8 hanketta.

E-kirjan lukulaite 2012

Karijoen kirjastoon on tarkoitus hankkia E-kirjan lukulaite. Lukulaitetta voivat tarvittaessa lainata myös kimpan kirjastot.

Pelikonsolin ja uusien pelien hankinta 2012

Karijoen kirjastossa on ollut pelipiste, johon keväällä 2009 hankittiin playstation 2-pelikonsoli ja pelejä. Pelipiste on ollut suosittu, pelaajia on päivittäin. Playstation 2:een ei saa enää pelejä, joten tarkoitus on hankkia uudempi pelikonsoli, x-box ja siihen uusia pelejä.

Pelikonsolin ja uusien pelien hankinta II 2017

Pitää yllä kirjaston kiinnostavuutta ja houkutella uusia käyttäjiä

Kirjastossa tapahtuu-jakelu 2012

Jakelussa on tarkoitus ilmoittaa kuntalaisille kirjaston tapahtumista, lukukisoista ja aukioloajoista. Pienessä kunnassa tällainen jakelu saavuttaa jokaisen hyvin.

Digi lähemmäksi 2018

Karijoen kirjaston asiakkaiden käytössä olevat pöytätietokoneet ovat yli viisi vuotta vanhoja, joten olisi aika uudistaa ainakin yksi niistä. Kirjastossa asiakkaiden käyttöön haluttaisiin myös tabletti, jonka avulla voidaan tehokkaammin esitellä sähköisen kirjan käyttöä.

Lukukisa Isojoki vastaan Karijoki 2 2013

Isojoen ja Karijoen kunnankirjastot järjestävät aikuisten lukukisan Isojoki vastaan Karijoki keväällä 2013.

Runo- ja valokuvauskilpailu = kirjastolle oma uniikki kirja! 2012

Isojoen ja Karijoen kunnankirjastot järjestävät yhdessä keväällä/syksyllä 2012 runonkirjoituskilpailun. Tavoitteena on saada kaikenikäiset kokeilemaan runon kirjoittamista. Samanaikaisesti/hyvin lähekkäin järjestetään myös valokuvauskilpailu.

Kirjailija/kirjavinkkari koululaisia innostamaan 2013

Järjestää kaksi kirjailijavierailijaa

okm
avi