Rekisteröityminen ja kirjautuminen

Rekisteröityminen palvelun jäseneksi

Rekisteröinti tapahtuu etusivulta kohdasta "Kirjaudu / Rekisteröidy". Käyttäjätilisivu avautuu oletuksena kirjautumisnäytölle. Siirry välilehdelle "Luo uusi käyttäjätili" ja toimi annettujen ohjeiden mukaan: täytä avautuva lomake, jossa sinulta pyydetään "Käyttäjätunnus", "Sähköpostiosoite", "Salasana" ja "Vahvista salasana". Lopuksi paina "Luo uusi käyttäjätili". Turvallisuussyistä ylläpitäjä tarkistaa antamasi tiedot ja vahvistaa mahdollisimman pian jäsenyytesi ilmoituksella antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen voit aloittaa hankkeiden tai hyvien käytänteiden viemisen etusivulta kohdasta "Kirjaudu / Rekisteröidy".

Käyttäjätili voi olla henkilökohtainen tai kirjaston yhteinen.

Kirjautuminen ja käyttäjätili/profiili sivu

Kirjaudu palveluun etusivulta kohdasta "Kirjaudu / Rekisteröidy". Kirjoita avautuvaan lomakkeeseen käyttäjätunnuksesi sekä salasanasi ja lopuksi paina "Kirjaudu sisään".

Kirjautuminen vie sinut omalle profiili/käyttäjätili -sivullesi. Täältä näet kaikki tallentamasi hankkeet ja hankeluonnokset (hankeluonnos on hanke, jonka olet tallentanut, mutta et vielä julkaissut). Klikkaamalla hankkeen otsikkoa pääset muokkamaan hanketta tai julkaisemaan sen. "Julkaise" tarkoittaa, että hankkeesta tulee julkinen. Julkaiseminen on myös edellytys ennen kuin hankkeesta voi tehdä hakemuksen aluehallintovirastolle.

Omalle profiili/käyttäjätilille pääset takaisin kohdasta "Hei, käyttäjätunnuksesi". Täällä voit myös muokata käyttäjätietojasi, lisätä kuvan ja vaihtaa tarvittaessa salasanan.

okm
avi